LIFE Fonden - Cover Image
Velkommen til LIFE Fondens podcast. Her på profilen kan du høre forskellige former for podcasts, der omhandler naturfaglige emner. Alle podcasts relaterer sig til vores undervisningsforløb, som vi udbyder til alle danske grundskoler og ungdomsuddannelser.

LIFE Fonden står bag det landsdækkende og almennyttige undervisningsinitiativ LIFE. Vores mission er at styrke børn og unges viden om og fascination af naturvidenskab via undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning i skoler og på ungdomsuddannelser.

Vi håber, du vil lytte med!

Vil du vide mere om LIFE Fonden og vores undervisningsforløb? Klik ind på LIFE.dk for at læse mere.
Velkommen til LIFE Fondens podcast. Her på profilen kan du høre forskellige former for podcasts, der omhandler naturfaglige emner. Alle podcasts relaterer sig til vores undervisningsforløb, som vi udbyder til alle danske grundskoler og ungdomsuddannelser. LIFE Fonden står bag det landsdækkende og almennyttige undervisningsinitiativ LIFE. Vores mission er at styrke børn og unges viden om og fascination af naturvidenskab via undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning i skoler og på ungdomsuddannelser. Vi håber, du vil lytte med! Vil du vide mere om LIFE Fonden og vores undervisningsforløb? Klik ind på LIFE.dk for at læse mere. read more read less
 • Forstå katalyse med Topsoe
  31 Oct, 2022 - 30:04
 • På Enzymjagt med Novozymes
  16 Aug, 2022 - 21:25
 • Hvad laver en klimaforsker?
  24 Feb, 2022 - 06:30
 • Hvad laver en geolog?
  22 Feb, 2022 - 06:57
 • There are no episodes.
Loading