<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss xmlns:itunes="http://www.itunes.com/dtds/podcast-1.0.dtd" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom" xmlns:podcast="https://podcastindex.org/namespace/1.0" xmlns:media="http://search.yahoo.com/mrss/" version="2.0"><channel><title>Gülay Gecü ile Para - Bolluk - Bereket</title><link>https://www.spreaker.com/podcast/gulay-gecu-ile-para-bolluk-bereket--5372553</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /><br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><atom:link href="https://www.spreaker.com/show/5372553/episodes/feed" rel="self" type="application/rss+xml"/><language>tr</language><category>Health &amp; Fitness</category><copyright>Copyright Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</copyright><image><url>https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg</url><title>Gülay Gecü ile Para - Bolluk - Bereket</title><link>https://www.spreaker.com/podcast/gulay-gecu-ile-para-bolluk-bereket--5372553</link></image><lastBuildDate>Tue, 10 Sep 2024 13:12:56 +0000</lastBuildDate><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:owner><itunes:name>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:name><itunes:email>eftjourneyacademy@gmail.com</itunes:email></itunes:owner><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.

Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /><br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:category text="Health &amp; Fitness"/><itunes:explicit>false</itunes:explicit><podcast:guid>45926639-c93a-58d6-92db-59b0693ef464</podcast:guid><itunes:type>episodic</itunes:type><item><title>Para Bolluk Bereket Seansı 14. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-14-gun--48562901</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48562901</guid><pubDate>Wed, 02 Feb 2022 20:48:06 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48562901/gulay_gecu_para_bolluk_bereket_14_gun_eft_uygulamasi.mp3" length="10757360" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
 
Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>269</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,blokaj,bolluk,eft,eftuzmani,eftyontemi,gulaygecu,health,mental,para,zenginlik</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item><item><title>Para Bolluk Bereket Seansı 13. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-13-gun--48562895</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48562895</guid><pubDate>Wed, 02 Feb 2022 20:47:24 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48562895/gulay_gecu_para_bolluk_bereket_13_gun_eft_uygulamasi.mp3" length="9076119" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
 
Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>227</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,blokaj,bolluk,eft,eftuzmani,eftyontemi,gulaygecu,health,mental,para,zenginlik</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item><item><title>Para Bolluk Bereket Seansı 12. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-12-gun--48562893</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48562893</guid><pubDate>Wed, 02 Feb 2022 20:46:37 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48562893/gulay_gecu_para_bolluk_bereket_12_gun_eft_uygulamasi.mp3" length="5243434" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
 
Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>132</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,blokaj,bolluk,eft,eftuzmani,eftyontemi,gulaygecu,health,mental,para,zenginlik</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item><item><title>Para Bolluk Bereket Seansı 11. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-11-gun--48562882</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48562882</guid><pubDate>Wed, 02 Feb 2022 20:45:36 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48562882/gulay_gecu_para_bolluk_bereket_11_gun_eft_uygulamasi.mp3" length="9896364" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
 
Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>248</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,blokaj,bolluk,eft,eftuzmani,eftyontemi,gulaygecu,health,mental,para,zenginlik</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item><item><title>Para Bolluk Bereket Seansı 10. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-10-gun--48562869</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48562869</guid><pubDate>Wed, 02 Feb 2022 20:44:35 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48562869/gulay_gecu_para_bolluk_bereket_10_gun_eft_uygulamasi.mp3" length="9332120" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
 
Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>234</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,blokaj,bolluk,eft,eftuzmani,eftyontemi,gulaygecu,health,mental,para,zenginlik</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item><item><title>Para Bolluk Bereket Seansı 9. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-9-gun--48516974</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48516974</guid><pubDate>Mon, 31 Jan 2022 06:01:56 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48516974/gulay_gecu_para_bolluk_bereket_9_gun_eft_uygulamasi.mp3" length="7633115" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
 
Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>191</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,bolluk,eft,eftnedir,energy,gulaygecu,health,mental,para</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item><item><title>Para Bolluk Bereket Seansı 8. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-8-gun--48516970</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48516970</guid><pubDate>Mon, 31 Jan 2022 06:00:51 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48516970/gulay_gecu_para_bolluk_bereket_8_gun_eft_uygulamasi.mp3" length="8265280" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
 
Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>207</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,bolluk,eft,eftnedir,energy,gulaygecu,health,mental,para</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item><item><title>Para Bolluk Bereket Seansı 7. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-7-gun--48516963</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48516963</guid><pubDate>Mon, 31 Jan 2022 05:59:42 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48516963/gulay_gecu_para_bolluk_bereket_7_gun_eft_uygulamasi.mp3" length="15834519" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
 
Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>396</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,bolluk,eft,eftnedir,energy,gulaygecu,health,mental,para</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item><item><title>Para Bolluk Bereket Seansı 6. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-6-gun--48516948</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48516948</guid><pubDate>Mon, 31 Jan 2022 05:58:42 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48516948/gulay_gecu_para_bolluk_bereket_6_gun_eft_uygulamasi.mp3" length="16248299" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
 
Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>407</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,bolluk,eft,eftnedir,energy,gulaygecu,health,mental,para</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item><item><title>Para Bolluk Bereket Seansı 5. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-5-gun--48516912</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48516912</guid><pubDate>Mon, 31 Jan 2022 05:49:05 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48516912/gulay_gecu_para_bolluk_bereket_5_gun_eft_uygulamasi.mp3" length="8710405" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
 
Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>218</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,bolluk,eft,eftnedir,energy,gulaygecu,health,mental,para</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item><item><title>Para Bolluk Bereket Seansı 4. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-4-gun--48334721</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48334721</guid><pubDate>Mon, 17 Jan 2022 16:04:06 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48334721/gulay_gecu_para_bolluk_bereket_calismasi_4_gun.mp3" length="4607208" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
 
Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>288</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,bolluk,kazanç,para</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item><item><title>Para Bolluk Bereket Seansı 3. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-3-gun--48334707</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48334707</guid><pubDate>Mon, 17 Jan 2022 16:03:16 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48334707/gulay_gecu_para_bolluk_bereket_uygulamasi_3_gun.mp3" length="5793794" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
 
Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>363</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,bolluk,kazanç,para</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item><item><title>Para-Bolluk-Bereket Seansı 2. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-2-gun--48334604</link><description><![CDATA[Kazancınızın kaynakları ve kullanılması konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz? EFT, girişimlerinizden itibaren tüm maddi kazanç süreçleriniz ile ilgili sorunların giderilmesi konusunda şaşırtıcı derecede etkili bir yöntemdir.<br /><br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48334604</guid><pubDate>Mon, 17 Jan 2022 15:49:25 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48334604/gulay_gecu_para_bolluk_ve_bereket_eft_teknigi.mp3" length="6214679" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Kazancınızın kaynakları ve kullanılması konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz? EFT, girişimlerinizden itibaren tüm maddi kazanç süreçleriniz ile ilgili sorunların giderilmesi konusunda şaşırtıcı derecede etkili bir yöntemdir.

Çalışmanın verimli olması...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Kazancınızın kaynakları ve kullanılması konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz? EFT, girişimlerinizden itibaren tüm maddi kazanç süreçleriniz ile ilgili sorunların giderilmesi konusunda şaşırtıcı derecede etkili bir yöntemdir.<br /><br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>389</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,bolluk,eft-teknigi,eft-uzmani,gulay-gecu,kazanç,para</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item><item><title>Para Bolluk Bereket Seansı 1. Gün 💰</title><link>https://www.spreaker.com/episode/para-bolluk-bereket-seansi-1-gun--48334672</link><description><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></description><guid isPermaLink="false">https://api.spreaker.com/episode/48334672</guid><pubDate>Mon, 17 Jan 2022 14:56:00 +0000</pubDate><enclosure url="https://api.spreaker.com/download/episode/48334672/gulay_gecu_para_bolluk_bereket_calismasi_1_gun.mp3" length="6682793" type="audio/mpeg"/><itunes:author>Gülay Gecü ve Bir Tık Bilgelik</itunes:author><itunes:subtitle>Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
 
Çalışmanın...</itunes:subtitle><itunes:summary><![CDATA[Bu çalışmaya katılan herkesin, bir kavanoz edinmesini ve her günkü çalışma için 1₺ ayırmasını isteyeceğim. Çalışma sonunda biriken 14₺ yi ya bir ağaç dikimi yada sokak hayvanlarına mama alarak bir hayırda kullanılmasını tavsiye ediyorum.<br /> <br />Çalışmanın verimli olması için düzenli katılım gerekmektedir.<br /><br />Hepinize bol pozitif enerjiler diliyorum.]]></itunes:summary><itunes:duration>418</itunes:duration><itunes:keywords>bereket,eft,eft-teknigi,eft-uzmani,kazanç,korku,para,para-nasil-kazanilir</itunes:keywords><itunes:explicit>false</itunes:explicit><itunes:image href="https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/1738a18be3d4cff5cf5e2c80ee1dff27.jpg"/><itunes:episodeType>full</itunes:episodeType></item></channel></rss>
