Una de les novetats que s’incorpora a la temporada 2017/18 de Matadepera Ràdio és Dama de nit, un nou programa que s’emet el primer dimecres de cada mes a les 10 de la nit. L’espai, dirigit per Cristina Ballbè, presidenta de l’associació DAMA, parla de dones que per la seva rellevància històrica o professional mereixen ser recordades i reconegudes.

El programa consta de diverses parts durant les quals anirà apropant-se a una dona especial tot fent un recorregut per les seves vivències, les seves reflexions, les seves obres i, fins i tot, per algunes anècdotes destacades de la seva vida. Tot això anirà acompanyat de bona música i, de vegades, de bona poesia a més de les imprescindibles dades històriques que permetin situar el personatge en el context de la seva societat, del seu món. El programa finalitza amb una tertúlia sobre el personatge de la nit.

DAMA DE NIT

Un gir per la vida d’una gran dona

Primer dimecres de mes a les 22.00
Una de les novetats que s’incorpora a la temporada 2017/18 de Matadepera Ràdio és Dama de nit, un nou programa que s’emet el primer dimecres de cada mes a les 10 de la nit. L’espai, dirigit per Cristina Ballbè, presidenta de l’associació DAMA, parla de dones que per la seva rellevància històrica o professional mereixen ser recordades i reconegudes. El programa consta de diverses parts durant les quals anirà apropant-se a una dona especial tot fent un recorregut per les seves vivències, les seves reflexions, les seves obres i, fins i tot, per algunes anècdotes destacades de la seva vida. Tot això anirà acompanyat de bona música i, de vegades, de bona poesia a més de les imprescindibles dades històriques que permetin situar el personatge en el context de la seva societat, del seu món. El programa finalitza amb una tertúlia sobre el personatge de la nit. DAMA DE NIT Un gir per la vida d’una gran dona Primer dimecres de mes a les 22.00 read more read less
Loading