Podcast Cover

Het Mystiek Actie Front MAF!

Mediteren met stiftgedichten... en omgekeerd: blackout poetry gebruiken als inspiratiebron voor gedichten en verhalen. Spiritualiteit is een beladen woord. Wij benaderen het begrip op een speelse, lichte toon, in het...

show more
Mediteren met stiftgedichten... en omgekeerd: blackout poetry gebruiken als inspiratiebron voor gedichten en verhalen. Spiritualiteit is een beladen woord. Wij benaderen het begrip op een speelse, lichte toon, in het kader van een creatief artistiek proces... want wij zijn MAF! 

Een cursus creatief schrijven & spiritualiteit... 
Een reeks workshops... jaja, wij zijn ten zeerste actief, er is werk aan de winkel! Spannend... én met de glimlach. 
Gratis... of met extra schrijfopdrachten als lid van de Supporters Club... of onder de begeleiding van:  

Patrick Bernauw - meer dan 40 jaar ervaring als voltijds schrijver, meer dan 20 jaar als schrijfdocent - en de ietwat mysterieuze & mystieke ( M i )

Het unieke aan deze cursus is: wij werken met deze podcast... en geven jou iedere maand, een jaar lang, in elke nieuwe aflevering verse inspiratie + zeer concrete schrijfoefeningen. Door lid te worden van onze Supporters Club ontvang je iedere maand voor €4,99 ook exclusieve content én een unieke schrijfopdracht, waaruit wij eventueel een selectie kunnen maken voor publicatie in een ebook of op een podcast:
https://www.spreaker.com/podcast/het-mystiek-actie-front-maf--6170589/support

Volg je de betalende cursus/workshops (120€) dan vragen we je op het eind van de rit ook een selectie uit je werk in te sturen. Daaruit kiezen we samen met de digitale uitgeverij vzw de Scriptomanen de beste bijdragen voor wat een boek, een luisterboek, een podcast of een ebook kan worden. Een en ander hangt af van de literair creatieve oogst. Uiteraard ontvang je een gratis auteursexemplaar van dit verzamelwerk. Op jouw selectie krijg je bovendien uitgebreide persoonlijke feedback, schriftelijk en/of online. 
Het bedrag van €120 kan, met vermelding "cursus MAF 2024-2025", overgeschreven worden op rekeningnummer  IBAN: BE 43 0016 9362 0101 – BIC: GEBABEBB van vzw de Scriptomanen. Zie oo: https://creatiefschrijven.be/cursussen/mystiek-actie-front-maf

Deze cursus loopt in samenwerking met Schrijven Online.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search